fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Мер Слов

Мер Слов’янська: Ми проводитимемо референдум.

   Міський голова Слов’янська, що на Донеччині, Неля Штепа наголосила, що для міста важлива співпраця з Росією, тому вони вимагатимуть референдуму. Про це повідомляє УНН з посиланням на 24 канал.

 "Все місто стало щитом, захищаючи хлопців, які захопили будівлю міліції. І якщо влада України спробує подавити повстання, загине величезна кількість цивільних людей. Цього не можна допустити. Якщо хтось піде проти людей, то проллється кров і їм не відмитися", – вважає Штепа.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 За словами мара Слов’янська, все місто виступає за проведення референдуму. "Ми будемо проводити референдум. Те, що відбувається у нас, говорить про те, що владі України необхідно задуматися. Я впевнена, що вони завтра оголосять про рішення проведення в регіонах України референдуму. Правда, мені цікаво, чому вони раніше не запитали у народу, чого він хоче? " – сказала вона.

 Мер міста наголосила, що майже всі підприємства Слов’янська співпрацюють з Росією. "У місті 92% підприємств працюють з Росією і для нас важливі партнерські відносини з цією країною. Слов’янськ вважає Росію своїм старшим братом, ми – Донбас і росіяни – рідні по крові і ми не будемо воювати з Росією. Ви чуєте, городяни на вулиці скандують "Молодці", київська влада повинна почута, що народ хоче діалогу, хоче стабільності, миру і порядку", – додала Штепа.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Джерело: УНН

Читайте також: