Влада нічого не робить для врегулювання конфліктів – Добкін

Кандидат у президенти України від Партії регіонів Володимир Добкін заявив, що представники українського уряду та Верховної Ради України для зняття напруги в східних регіонах повинні приїхати туди, вислухати людей і визначити ті питання, які можна буде швидко вирішити.

 «Ситуація дуже напружена в Донецьку, Луганську, Харкові, інших регіонах. Що обурює людей? Що їх злить і викликає неприховану агресію? Це почуття образи, бо з екранів телевізорів ми дуже часто чуємо образи, погрози, порівняння, які недостойні людської подоби. Це день у день заводить людей ще більше», – зазначив політик.

 За його словами, нова влада не робить жодних кроків, щоб шляхом попередження зняти напругу в регіонах і покласти край конфліктам. Як сказав Михайло Добкін, всі дії влади – це виключно реакція на протистояння.

Related Post

 Він підкреслив, що влада не намагається налагодити діалог з народом.

«Є спроба показати, що влада сильна, здатна за допомогою силових структур розібратися, але для цього не потрібно багато знань. Краще зробити так, щоб ці ходи були нестандартними і не викликали у людей агресіъ», – констатував Михайло Добкін.

Leave a Comment