В СБУ продовжує працювати колишній агент ФБС – Москаль

Народний депутат України Геннадій Москаль назвав главу Служби безпеки України Валентина Наливайченка некомпетентним, пояснивши це тим, що той не бачить агентів ФСБ Росії у своєму відомстві.

 Як зазначив Геннадій Москаль, Валентин Наливайченко зараз ретельно шукає агентів ФСБ, а ті тим часом спокійно працюють у його відомстві.

 «10 квітня в ході чергового засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо подій на Євромайдані з’ясувалися цікаві речі. Так, в СБУ досі працює колишній співробітник ФСБ Росії Бичковський Андрій Миколайович», – розповів нардеп.

Related Post

 Наскільки відомо, Бичковський розглядався як кандидат у співробітники СБУ з осені 2003 року, будучи при цьому ще громадянином Російської Федерації та чинним співробітником ФСБ Росії.

 «Робота з вивчення та зарахування Бичковського велася з 2004 року. Після "прискореного" ​​отримання громадянства в 2006 році прийнятий на службу на посаду старшого офіцера снайперського відділу Управління "А" СБ України. Щодо Бичковського у 2009 році проводилась перевірка на рівні заступника начальника СБ України Гарасименка М.М. Результати перевірки невідомі», – йдеться в повідомленні Москаля.

Leave a Comment