fbpx
Політика

Ю. Луценко має намір повернутися в політику “виключно через обрання”

Ю. Луценко не хоче просити кого-небудь про посади в політиці.

Після перерви в політиці я не хотів би бути призначеним, а тим більше – просити когось про якусь посаду. Повернутися в політику я хочу виключно через обрання. Про це лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко сказав в ефірі "Громадського радіо", відповідаючи на питання ведучих про свій сьогоднішній статус, передає УНН.

 "На Майдані я виконував важливу роль посередника між людьми і політиками. Часто я їх стимулював, а іноді, відверто кажучи, я їх шантажував, щоб вони робили те, чого від них вимагають люди", – зазначив політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Читайте: Метою революції була зміна системи влади – Луценко

 Він висловив переконання, що така функція не вичерпала себе, а навпаки, стала ще більш затребуваною. "Така моя функція ще не вичерпала себе. Людям ще потрібен такий посередник, якого чують політики, і який виражає не так позитивні, як негативні судження й оцінки про владу і у відкритому ефірі, і в закритих кабінетах", – упевнений Луценко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Ю. Луценко додав, що вже найближчим часом оголосить про створення нової політичної сили, яка зажадає нових людей. "Упевнений, що такий колективний стимул зможе більше, ніж роблю я сам", – підсумував він.

 Джерело: УНН

Читайте також: