fbpx
Політика

“Свобода” підпалами офісів не займається, – Іллєнко

 Депутат від партії «Свобода » Андрій Іллєнко заявив про те, що представники партії не мають ніякого відношення до підпалу офісу Комуністичної партії в українській столиці. Таку заяву народний депутат України зробив журналістам РБК- Україна сьогодні, 10 квітня.

«Свобода» ніякого відношення до цього не має. Це абсолютно зрозуміло. Наші депутати підпалами не займаються. Ми питаннями заборони комунізму займаємося через парламент. З комуністами потрібно поступати тільки шляхом прийняття відповідного закону, який повністю заборонить їх діяльність», – прокоментував ситуацію Андрій Іллєнко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Відзначимо, що сьогодні з цього питання висловився лідер українських комуністів Петро Симоненко. Перед початком засідання українського парламенту він заявив, що поки міліція не розслідує всі обставини підпалу офісу, його партія брати участі в роботі Верховної Ради не буде.

Нагадаємо, що вчора, 9 квітня, в київському офісі Комуністичної партії України виникла пожежа. Вогнем було пошкоджено 220 квадратних метрів офісної будівлі.

Читайте також: