Представники ВО “Свобода” мають намір залучити О. Царьова до відповідальності

Миколаївська "Свобода" вимагає притягнути О. Царьова до відповідальності.

 Миколаївська обласна організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" вимагає від Генеральної прокуратури України притягнути Олега Царьова до кримінальної відповідальності. Про це заявив голова організації Демид Губський, коментуючи напад Царьова на городян і його висловлювання, не сумісні з поведінкою народного депутата і громадянина України, передає УНН з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".

  Читайте: У Луганську побили Добкіна

  Сьогодні, 9 квітня, громада Миколаєва вирішила зустрітися з народним депутатом кандидатом в президенти Олегом Царьовим. "Городяни прийшли в лікарню, де Царьов мав намір здійснювати свою українофобську пропаганду. Коли громада наблизилася до українофоба, він почав нецензурно висловлюватися на адресу миколаївців, називати їх "фашистами", "зрадниками", "суками" тощо. Після цього разом зі своїми охоронцями він здійснював фізичні напади на городян", – йдеться в повідомленні.

  "Дії Царьова порушують Закон України "Про статус народного депутата", ображають честь і гідність громадян, компрометують статус народного депутата. Своїми діями (зокрема неодноразовим застосуванням сили до громадян та неодноразовими образливими висловами на адресу миколаївців, які виступають за територіальну цілісність України) Олег Царьов перейшов усі межі моралі.

Related Post

  Крім того, Царьов, 6 тижнів не з’являвся в Раді, 9 квітня, знову проігнорував засідання українського парламенту. Саме в цей день міг бути прийнятий закон "Про проведення люстрації в Україні", законопроект про права громадян у боротьбі з корупцією і зловживанням владою, про Національне бюро антикорупційних розслідувань, посилення кримінальної відповідальності за незаконне розміщення на території України державних символів інших держав.

  Читайте: Ляшко закликав Царьова скласти депутатський мандат

  Царьов, підтримав силовий розгін Майдану, виступає за федералізацію України, розпалює міжнаціональну ворожнечу, обумовлює національних героїв України, нехтує думкою територіальної громади міста, в яке він приїхав, б’є громадян України, прикриваючись депутатським мандатом, не має права балотуватися на пост президента, носити депутатський значок. Він має постати перед судом за свої беззаконня", – зазначив голова ВО "Свобода" на Миколаївщині Демид Губський.

  Джерело: УНН

Leave a Comment