fbpx
Політика

Турчинов обіцяє, що ситуація на Сході нормалізується

 Як заявив спікер Верховної Ради України, в.о. президента України Олександр Турчинов, вже найближчим часом ситуація у східних регіонах країни нормалізується. З відповідними словами він виступив, відкриваючи засідання парламенту 8 квітня.

За його словами, в минулі вихідні почалася заздалегідь запланована і скоординована провокація проти України, яка була організована спецслужбами Російської Федерації.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Як він зазначив, за станом на сьогоднішній день, повністю звільнені від злочинців будівля СБУ і в Донецьку і обласна державна адміністрація у Харкові. При цьому Олександр Турчинов звернув увагу на те, що під час визволення Харківської облдержадміністрації, проти правоохоронців застосовували як зброю, так і ручні гранати, внаслідок чого кілька людей постраждали.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Також Олександр Турчинов додав, що спроби сепаратистів почати провокації у Дніпропетровській та Миколаївській областях вже локалізовані.

Нагадаємо, що в ході визволення Харківської ОДА правоохоронці затримали 70 сепаратистів.

Читайте також: