fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Мітинг у Харкові. Перед Харківською ОДА перебуває 200 проросійських активістів

 У Харкові 200 проросійських активістів продовжують мітинг перед будівлею ОДА.

  У Харкові понад 200 проросійськи налаштованих активістів продовжують мітинг біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації.

Як передає кореспондент УНІАН, люди зібралися на проїжджій частині вулиці Сумської і на площі Свободи.

Рух автомобільного транспорту по вулиці Сумській в районі ОДА перекрито.

Активісти скандують: «Харків, Крим, Росія», «Фашизм не пройде». Більшість з них прикріпили до одягу георгіївські стрічки. У той же час будівлю ОДА контролюють працівники міліції. Вони також оточили тротуар перед входом в будівлю.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня прихильники федералізації захопили приміщення Харківської облдержадміністрації та встановили на ній прапор Росії.

7 квітня близько тисячі проросійських мітингувальників оголосили про створення держави «Харківської народної республіки». В результаті антитерористичної операції силами МВС у Харкові повністю зачищено від сепаратистів захоплений й підпалений будинок обласної державної адміністрації. У загарбників будівлі ОДА вилучили 6 ящиків з «коктейлями Молотова», бойову та травматичну зброю.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

В даний момент працівники комунальних служб і співробітники облдержадміністрації розпочали заходи з ліквідації наслідків захоплення будівлі проросійськи налаштованими активістами.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: