fbpx
Політика

Бригинець звернувся до ГПУ з розслідування щодо Єфремова

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, громадськість обурена тим, що чимала кількість депутатів відкрито працюють з сепаратистами, фінансують їх, є лідерами окремих угруповань, які руйнують країну і, в той же час, продовжують засідати в парламенті, зберігаючи недоторканність.

На думку Олександра Бригинця, прокуратура повинна сказати своє слово і пояснити народу, хто з депутатів виступає проти територіальної цілісності не тільки на словах, але й діями.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Як нагадав нардеп, ЗМІ називали замовником штурму і захоплення сепаратистами управління СБУ в Луганську екс-губернатора, а нині депутата Партії регіонів Олександра Єфремова.

«Оскільки організація захоплень держустанов носить явні ознаки кримінальної відповідальності, я звернувся до Генпрокурора з проханням надати на мою адресу інформацію про те, чи веде розслідування Генеральна прокуратура щодо зазначених дій і чи подавала Генпрокуратура звернення до Верховної Ради України про позбавлення народного депутата України Єфремова депутатської недоторканності», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

Читайте також: