В. Селезньов розповів подробиці вбивства українського майора російським окупантом в Криму

Стали відомі подробиці вбивства українського майора російським солдатом в Криму.

 Стали відомі подробиці інциденту в Криму, під час якого російський сержант застрелив майора ЗСУ. Про це повідомив глава Кримського медіацентру Міноборони Владислав Селезньов, передає УНН.

 В. Селезньов уточнив, що випадок стався вчора о 22:50. "В результаті конфлікту між українськими офіцерами і російськими солдатами пострілами з автомата був убитий майор Станіслав Карачевський. Вбивство сталося на 5 поверсі гуртожитку, де проживав український військовий персонал сакської авіабази. Капітан Артем Ярмоленко відвезений слідчим відділом РФ до Севастополя. У офіцерів залишилося по двоє дітей. Планувалося, що 9 квітня Карачевський і Ярмоленко мали вибути на материкову частину України. Українські офіцери були без зброї", – зазначив В. Селезньов.

Related Post

 Як повідомляв УНН, вчора двома пострілами впритул російським військовослужбовцям, молодшим сержантом Зайцевим в своїй кімнаті в офіцерському гуртожитку був застрелений майор української в / ч 1100, який готувався до виїзду на материк. Присутній у цій кімнаті капітан Єрмоленко Артем Володимирович – побитий і відвезений в розташування російських військ.

 Джерело: УНН

Leave a Comment