fbpx
Політика

Олег Ляшко вимагає терміново провести засідання ВРУ

Як повідомив народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко, він розмовляв зі спікером Верховної Ради України, в.о. президента України Олександром Турчиновим щодо ситуації на Сході країни. За його словами, він вимагав, щоб Олександр Турчинов провів сьогодні, 7 квітня, парламентське засідання.

 Як зазначив Олег Ляшко, необхідно терміново і жорстко діяти проти терористів-сепаратистів, які захоплюють адміністративні будівлі в Донецьку, Луганську та Харкові, викрикують при цьому «Росія», зривають українські прапори і вішають російські.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Що ще повинні зробити проплачені російськими спецслужбами сепаратисти, щоб наша влада нарешті зрозуміла, що Україна знову стала об’єктом російської агресії?», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 Крім того, посилаючись на свої джерела, Олег Ляшко розповів про те, що зараз з Краснодара на Донецьк висувається близько двох тисяч «​​зелених чоловічків» на підкріплення сепаратистам.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Але це не означає, що нам слід здаватися. Необхідно до останнього боронити вітчизну!», – заявив нардеп.

Читайте також: