Ляшко розповів про ситуацію в Луганську

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко в даний час знаходиться в Луганську.

За його словами, ситуація в місті наступна: терористи захопили в приміщенні управління СБУ близько 300 автоматів, 100 пістолетів і до 20 снайперських гвинтівок. Він зазначив, що злочинці, переважно – військові та колишні афганці. Всього їх в приміщенні близько 150 чоловік. Крім того, навколо самої будівлі знаходиться ще близько 300 осіб.

При цьому він додав, що серед терористів частина російських диверсантів, яких видає акцент і рублі, які вони мають.

По периметру будівлі також стоїть 10-15 чоловік з раціями і зброєю.

«Дивно, але в захопленому приміщенні СБУ досі не відключили електрику і воду. Терористи спокійно користуються комп’ютерами і мобільним зв’язком, координують свою діяльність із зовнішнім світом», – написав Олег Ляшко в Facebook.

Related Post

За його словами, на сьогодні заплановані переговори керівництва області з терористами. Вони домагатимуться, щоб ті здали зброю і залишили приміщення.

Сам Олег Ляшко вважає, що ніяких переговорів з терористами бути не повинно – їх необхідно знешкодити. Як він зазначив, терористи зі зброєю – це небезпека для мирних громадян, а завдання влади – захищати людей.

Посилаючись на свої джерела, Олег Ляшко також розповів, що завтра – післязавтра терористи планують штурмувати обласну адміністрацію, а потім проголосити створення Луганської республіки в складі Росії.

«Тому влада повинна діяти на випередження і не няньчитися з терористами», – заявив він, додавши, що в місті дійсно небезпечно.

Leave a Comment