fbpx
Політика

Керівники силових відомств повинні бути на Сході – Кличко

Народний депутат України, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що керівники всіх силових відомств повинні зараз перебувати на Сході України. За його словами, необхідно терміново брати ситуацію під контроль. Крім того, як зазначив Віталій Кличко, не можна дозволити, щоб на Сході повторився «Кримський сценарій».

 «Якого «референдуму» можуть вимагати кілька сотень заїжджих гастролерів? І чому міліція спостерігає за тим, як захоплюють адміністративні будівлі?», – написав Віталій Кличко у Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як він вважає, необхідно діяти швидко і жорстко, а також притягнути до відповідальності тих «місцевих авторитетів», які всіляко сприяють сепаратистським провокаціям. Наостанок Віталій Кличко додав, що варто нарешті закрити кордон з Російською Федерацією для політичних «туристів».

 Нагадаємо, що в Харкові, Донецьку та Луганську були раніше захоплені адміністративні будівлі, з яких зняли українські прапори і вивісили російські. При цьому міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про те, що Харківська облдержадміністрація вже була звільнена від сепаратистів.

Читайте також: