fbpx
Новини світу

Зниклий Boeing міг спеціально уникати радарів – ЗМІ

Зниклий літак Boeing 777-200, що належить авіакомпанії Malaysian Airlines, міг спеціально уникати виявлення радіолокаційним обладнанням. За деякими даними, зниклий Boeing уникав виявлення радарами після того, як з ним обірвався зв’язок. Про це повідомляє агентство CNN.

 «Рейс 370 пролітав в районі Індонезії після того, як він зник з радарів Повітряних сил Малайзії. Літак, цілком можливо, спеціально змінив свій маршрут, щоб уникнути виявлення радіолокації», – повідомляє видання.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, що раніше кораблі і літаки, які беруть участь у міжнародній операції з пошуків зниклого лайнера Boeing, вирушили в райони, в яких зареєстрували «слабкі імпульсні сигнали». Цілком можливо, що такі сигнали подає «чорний ящик» літака Boeing 777-200.

 Літак Malaysian Airlines виконував рейс з Куала-Лумпур в Пекін ще 7 березня. На борту авіалайнера знаходилося 12 членів екіпажу і 227 пасажирів. Зв’язок з лайнером урвався через дві години після вильоту з Куала-Лумпур. Додамо, що минулого тижня в Malaysian Airlines оголосили про загибель всіх громадян, які перебували на борту літака.

Читайте також: