fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Харкові агресивно налаштовані сепаратисти напали на прихильників Євромайдану

У Харкові між активістами Євромайдану і Антимайдану відбулися сутички.

 У Харкові між активістами Євромайдану і Антимайдану відбулися сутички. Як передає кореспондент УНІАН, колона антімайданівців на вулиці Сумській біля драмтеатру ім. Шевченка оточила групу з десяти осіб – прихильників Євромайдану.

 Міліціонери спробували оточити щільним кільцем євромайданівців і відвести їх від розлюченого натовпу. У прихильників Євромайдану летіли петарди, вибухові пакети та каміння. З боку провулка від вулиці Римарської вони підігнали конвойний автомобіль, куди за допомогою співробітників спецпідрозділу «Грифон» насилу завели прихильників Євромайдану.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Однак антимайданівці заблокували конвойний автомобіль і почали його розхитувати. До місця подій прибули кілька десятків міліціонерів у повному спорядженні, у деяких з них є помпова зброя.

 Не дивлячись на це, антимайданівці продовжують блокувати міліцейський автомобіль. До провулку між вулицями Сумська і Римарська прибули кілька автобусів з правоохоронцями і кілька «карет» швидкої допомоги. Автомайданівці продовжують блокувати конвойний транспорт, скандуючи «Беркут».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Сьогодні в Харкові агресивно налаштовані проросійські активісти пікетували генконсульство Росії та Польщі.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: