Маргарита Агібалова розповіла про свою вагітність

Після новини про таємне весілля екс-учасниці телепроекту «Дом- 2» Ріти Агібалової і її коханого Павла Марсо в Мережі з’явилася інформація про вагітність дівчини. Щоб розставити всі крапки над «і», Рита Агібалова вирішила піднести інформацію про все з перших вуст, без всяких пліток і інтриг. Вона підтвердила, що вагітна від Павла і дуже щаслива з цього приводу.

Related Post

 «Я чекаю малюка від свого коханого чоловіка. Це дуже яскравий і щасливий момент в моєму житті з яким я не хотіла ділитися з усім світом. Мені подобалося зберігати цю подію в таїнстві, бути оточеною любов’ю і турботою своїх коханих та близьких людей. Але так як 30-й тиждень не дозволяє цього приховувати, хочу все розповісти сама, з перших вуст, без всяких пліток і інтриг. Скоро ми з Павлом станемо щасливими батьками прекрасної донечки, і у Мітюнечки з’явиться чарівна сестричка, яку він дуже чекає», – написала Рита Агібалова на своїй сторінці в соціальній мережі.

 Також дівчина повідомила, що ні про що не шкодує і паралелі з минулим шлюбом не проводить. За словами екс-героїні «Дому-2», вона подорослішала, усвідомила багато речей і по-іншому стала дивитися на життя. А той нелегкий шлях, який вона пройшла, привів до величезного щастя і щирої любові.

Leave a Comment