fbpx
Шоу-бізнес

Аніта Цой морить себе голодом

2013 рік для співачки Аніти Цой видався вельми напруженим: вона брала участь у декількох ТВ-шоу, постійно мелькала на телеекранах, їздила на гастролі. Схильна до повноти виконавиця тоді тримала себе в руках і постійно стежила за своєю вагою. Але на початку 2014 року вона трохи розслабилася, влаштувавши організму перепочинок. Це свято закінчилося для Аніти Цой кількома зайвими кіло. А попереду – зйомки кліпу на нову пісню «Дзвінки», концерти. Тому співачка взяла себе в руки і сіла на жорстку дієту.

 «Заради вашої любові, мої улюблені шанувальники, і свого здоров’я готова докладати нелюдських зусиль, щоб радувати, радувати і радувати… Хоча, смачно поїсти я люблю, а якщо врахувати мою фантастичну любов до кулінарії і комплекцію, якою мене обдарувала природа, деколи буває зовсім важко», – написала Аніта Цой у своєму блозі.

 Суть дієти полягає в тому, що весь день виконавиця харчується одними лише білками яєць, грейпфрутом і апельсином, а також випиває кілька склянок води. І так чотири дні. Витримати це випробування було дуже нелегко, адже Аніті Цой довелося побувати на кількох заходах, де пригощали різними смаколиками. Замість з’їсти хоч щось, вона всі страви фотографувала і виставляла в Instagram. Завдяки неймовірній силі волі співачці вдалося скинути три кілограми.

Читайте також: