fbpx
Політика

Юлія Льовочкіна заявила про своє рішення вийти з Партії регіонів

 Ю. Льовочкіна вирішила вийти з Партії регіонів, оскільки не згодна з останніми рішеннями партії – ЗМІ.

 Народний депутат Юлія Льовочкіна заявила про своє рішення вийти з Партії регіонів у знак протесту проти "чисток" в рядах партійців за інакомислення. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТВі.

 "Я прийняла рішення вийти з Партії регіонів, оскільки не згодна з останніми рішеннями партії", – заявила Льовочкіна. За її словами, ПР "сьогодні як ніколи потребує модернізації, реформування і системних змін" .

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Але замість демократизації та оновлення партійної структури в партії починається боротьба з усіма незгодними, виключаючи їх з лав політичної сили", – зазначила Льовочкіна.

 "Я була з партією навіть у найважчі часи. Але сьогодні я не можу погодитися з тим, що відбувається в ПР. Це і спроби викинути неугодних, і відмова від тих змін , яких сьогодні вимагає від партії час", – заявила депутат.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: