fbpx
Футбол

«”Спартак” дійшов до тієї точки, коли хочеться просто плакати», – Титов

Колишній капітан московського «Спартака» Єгор Титов прокоментував непросту ситуацію в своєму колишньому клубі. На думку Єгора Титова, тренерський штаб «Спартака» не винен у нинішній ситуації. Нагадаємо, що в 24-му турі РФПЛ московський «Спартак» програв «Уралу» з рахунком 0:1. Після цього безгольова серія «червоно-білих» продовжилася до рекордної позначки в 337 хвилин.

«Я не став би звинувачувати тренерський штаб – Гунька, Тихонова. Я навіть Карпіна не став би звинувачувати», – заявив Титов.

На думку екс-капітана москвичів, неможливо назвати одну причину кризи у «Спартаку». Росіянин вважає, що для пошуку проблеми доведеться «глибоко копати». За словами Титова, проблеми в команді почалися досить давно.

«Зараз дійшло до тієї точки, коли просто хочеться плакати. Ні думки, ні футболу, нічого немає!» – підкреслив Титов.

Колишній гравець «Спартака» сказав, що в багатьох ігрових епізодах футболісти просто не розуміють, що їм потрібно робити. Титов прогнозує, що нинішній склад московського «Спартака» чекає серйозна чистка. Втім, додав він, у грі з «Уралом» було помітно намагання Хурадо, а також Дмитра Комбарова.

«Навіть "Тосно" виграв у "Спартака" в Кубку Росії, просто граючи в футбол. Тільки "Терек" взяв три очки завдяки тому, що просто бився», – додав росіянин.

Свої коментарі щодо кризи в команді дав форвард московського «Спартака» Юрій Мовсісян. За його словами, останні поразки команди – це вина футболістів, а не тренерів.

«Гунько завжди намагається прищепити нашій команді атакуючий футбол, але, на жаль, у нього поки нічого не виходить. В цілому ж я можу сказати про тренера тільки хороше», – підсумував Юрій Мовсісян.

Нагадаємо, що зараз московський «Спартак» йде на 5 місці в турнірній таблиці РФПЛ. «Червоно-білі» зіграли 24 матчі, набравши 41 очко.

Читайте також: