fbpx
Шоу-бізнес

Дочка Валерії захистила повних людей

Раніше дочка російської співачки Валерії Анна Шульгіна не могла похвалитися стрункою фігурою. Але коли після навчання в Щукінському театральному училищі дівчина почала робити перші кроки на телебаченні зрозуміла, що їй не завадило б скинути пару зайвих кіло. Результат не змусив довго на себе чекати. Через кілька місяців Анну Шульгіну немов підмінили і на телеекрані замість повненької дівчини стояла вже струнка красуня.

 Але навіть після свого преображення Анна Шульгіна не забула, ким була раніше і досі підтримує і захищає повних жінок. Приміром, нещодавно в своєму блозі молода телеведуча підтримала людей, що мають проблеми з вагою і дала поради тим, хто сміється над ними.

 «1) Ніколи не дратуйте товстих людей! Ви не знаєте причину їх ожиріння! Багато людей не здогадуються, що щоки бувають не від їжі, а від ліків, наприклад. 2) Ніколи не дратуйте товстих людей! Вони бувають набагато добрішими за худих. 3) Ніколи не дратуйте товстих людей! Просто в один прекрасний момент вони перевершать вашу красу і, повірте, це буде дуже ефектно», – написала вона.

Читайте також: