fbpx
Політика

«Я попереджав про згортання соціальних програм», – Янукович-молодший

 Коментуючи новину про те, що Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву припинив реалізацію державної програми «Доступне житло 70/30», син екс-президента України Віктор Вікторович Янукович сказав, що сталося те, від чого він застерігав.

 Як зазначив Янукович-молодший, буквально кілька днів тому він вже висловлював побоювання щодо того, що одним з наслідків перевороту в Україні може стати згортання соціальних програм.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Довго чекати не довелося, програма «Доступне житло» – канула в лету. Разом з небувалим стрибком долара, цей «вимушений захід» ставить хрест на можливості тисячам сімей отримати власну житлоплощу», – написав він на своїй сторінці в Facebook 4-го квітня.

 При цьому він вважає, що якби зараз Арсеній Яценюк та Людмила Денисова сиділи в кріслах опозиціонерів, то з їх боку пролунали б звинувачення в підриві демографічної ситуації і прихованому геноциді українців.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як відомо, причиною згортання програми стало внесення змін до Державного бюджету України.

Читайте також: