Син Януковича пояснив, чому не з’являється в парламенті

 Син екс-президента України, Віктор Вікторович Янукович, повідомив, що не дивується з того, що сьогодні не тільки політичні опоненти, а й «переодягнені» колеги по партії намагаються «перемивати йому кістки», цікавлячись, чому він не з’являється на робочому місці.

Як зазначив Янукович-молодший, він досі не може повернутися на свою Батьківщину – Україну, якій присвятив своє життя. За його словами, ще ніхто не відміняв його затримання або фізичного усунення.

«"Полювання на відьом" у розпалі», – написав він Facebook.

Related Post

Але, в той же час, як заявив Віктор Янукович-молодший, на відміну від багатьох депутатів, які присутні в сесійній залі парламенту лише для того, щоб «засвітити своє обличчя», він не зупинив свою депутатську діяльність і продовжує працювати для людей, не отримуючи при цьому навіть заробітної плати, так як відправляє її нужденним.

«Але знаєте, навіть у цій ситуації зміг знайти позитив! Поки я був на місці, мені постійно хотіли приписати якісь володіння, заводи, пароплави… А тепер, вже ніхто із шахраїв, хто прикривався моїм ім’ям, не зможе зробити подібного. До речі, якщо прокуратура все ж збереться виконати своє істинне призначення і по кожному факту проведе відповідну законну перевірку, мені буде самому цікаво – скількох же виявлять? Удачі! », – написав він наостанок.

Leave a Comment