На виїзді з Криму російські прикордонники відбирають речі в українців

 Автобуси, в яких перебували українські військовослужбовці та курсанти Академії ім. Нахімова, були затримані на російському блокпосту. Даний блокпост розташований при виїзді з півострова. Відзначимо, що в цих автобусах сьогодні, 4 квітня, курсанти та військовослужбовці повинні були повернутися на материк. Про інцидент повідомив «Євромайдан – SOS» на сторінці в соціальній мережі.

 «На російському блокпосту між Кримом і материковою Україною російські прикордонники займаються мародерством. Вони проводять огляд речей курсантів академії Нахімова та українських військовослужбовців ВМС України. У ході огляду вони просто відбирають в українців всі цінні речі. З дружини одного з військових ці ​​мародери зняли золоті прикраси. Під час огляду російські прикордонники постійно повторювали, що це все «належить народу Криму», – коментує ситуацію «Євромайдан – SOS».

Related Post

 Нагадаємо, що курсанти севастопольської Академії Військово-морських сил направлялися до Одеси для того, щоб продовжити там своє навчання. Як повідомлялося раніше, до Одеси вирушило близько 200 українських курсантів.

Leave a Comment