fbpx
Політика

Корупційні схеми попередньої влади продовжують працювати, – Олександра Кужель

На думку відомого в Україні політика, що представляє в парламенті фракцію «Батьківщина» Олександри Кужель, в державі продовжують працювати корупційні схеми, організовані попередньою владою.

За словами Олександри Кужель, які сьогодні наводяться в засобах масової інформації з посиланням на «Інтерфакс-Україна», «всі підприємці дають один сигнал: всі схеми працюють так, як працювали при злочинній владі, Міністерство сільського господарства, Міністерство екології, податкова, митниця». Така заява Олександри Кужель прозвучала під час погоджувальної ради керівників фракцій комітетів Верховної Ради України, що відбулася сьогодні в Києві.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 

Політик також підкреслила, що люди не розуміють «чому знову приходять і збирають хабарі».

Від Олександри Кужель пролунала пропозиція першому віце-прем’єру України Віталію Яремі, присутньому на вищезгаданому засіданні, взяти порушену тему під свій особистий контроль.

Нагадаємо, що раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков говорив про важливість проведення розслідування корупційних схем. При цьому глава МВС зазначав, що вкрай важливо про розслідувані злочини говорити публічно.

Читайте також: