fbpx
Спорт

Гонщик Шумахер почав виходити з коми

Семиразовий чемпіон "Формули-1" Міхаель Шумахер після трьох з гаком місяців коми поступово почав приходити до тями. Про це в п’ятницю повідомила його менеджер Сабіне Кем. Зокрема, вона заявила, що за твердженнями лікарів, в стані німецького гонщика спостерігається позитивна динаміка і це дає його близьким надію з оптимізмом дивитися в майбутнє.

"Перед нами ще довгий і складний шлях, але близькі Міхаеля будуть поруч з ним. Ми разом з лікарями впевнені в успіху", – йдеться в заяві Кем.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Менеджер гонщика також повідомила, що його сім’я дуже вдячна за підтримку, яку висловлюють шанувальники Шумахера у всьому світі, однак, незважаючи на це, його родичі і близькі і далі не збираються розкривати всі деталі його лікування.

Вони просять поважати їх право на приватне життя і не заважати медикам виконувати їх роботу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, колишній пілот "Формули- 1" легендарний Міхаель Шумахер отримав черепно-мозкову травму, катаючись на гірських лижах в Альпах. Медики зробили йому дві операції і ввели семиразового чемпіона світу "Формули-1" в стан медикаментозної коми. Два місяці тому було оголошено, що лікарі почали виводити Шумахера з коми, однак, за словами фахівців, іноді цей процес може займати кілька місяців.

Читайте також: