fbpx
Право

Дмитро Ярош: «Правий сектор» розробив проект закону про зброю

Під час прес-конференції в п’ятницю, 4 квітня, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош розповів про те, що юристи цієї організації розробили проект закону про зброю. За словами Дмитра Яроша, розроблений «Правим сектором» законопроект буде поданий до Верховної Ради України.

 Лідер «Правого сектору» підкреслив, що в роботі над законопроектом про зброю допомагали народні депутати. Коментуючи проект закону про зброю, Дмитро Ярош, слова якого наводить УНН, розповів, що «йдеться про вільну розпродажу автоматів Калашникова, а лише про ту зброю та людей, які хочуть і здатні захищати Вітчизну».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 У ході прес-конференції лідер «Правого сектора» зачепив і тему своїх взаємин із нинішнім керівником Служби безпеки України Валентином Наливайченком. «Я є його помічником на громадських засадах і Наливайченко навіть був на весіллі в моєї сім’ї», – зазначив Дмитро Ярош і додав, що «ці відносини тягнуться ще з 1996 року, коли Наливайченко йшов по мажоритарці в Тернопільській області».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, що 1 квітня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом на пост президента України лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша. За таке рішення проголосували всі 15 членів Центрвиборчкому.

Читайте також: