fbpx
Шоу-бізнес

В Інтернеті вперше з’явилися знімки молодшого сина Андрія Шевченка

У сім’ї знаменитого українського футболіста Андрія Шевченка незабаром має народитися четверта дитина, а днями в Інтернеті з’явилися фотографії його третього сина – Олександра, який, як кажуть, як дві краплі схожий на свого батька.

 Раніше повідомлялося, що 35-річна американська модель Крістен Пазік – дружина легендарного футболіста з України, нині дипломованого тренера 37-річного Андрія Шевченка, зовсім скоро вчетверте зробить його батьком. Ходять чутки, що малюк знову буде хлопчиком.

 Досі Саша – наймолодший член сім’ї футболіста, який народився в Лондоні 1 жовтня 2012 року, був невідомий широкому загалу. Шева привозив до Києва лише дев’ятирічного Джордана і семирічного Крістіана. Сім’я Шевченка, проживає у Великобританії, після народження Олександра поки жодного разу не приїжджала на батьківщину футболіста.

 На фотографії молодшому синові Андрія всього лише рік, проте вже видно, що він – точна копія свого батька, в той час як його брати більше схожі на свою маму Крістен.

 До речі, про Крістен – у неї теж зміни в кар’єрі – з домогосподарки вона перетворилася на бізнес-леді. Разом зі своїми рідними сестрами, жінка відкрила інтернет-магазин чоловічого одягу, де продаються речі молодих перспективних дизайнерів за цілком доступними цінами.

Читайте також: