fbpx
Україна

Херсонці пропонують провести «Казантип» поруч із Залізним портом – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, громадяни пропонують провести легендарний фестиваль «Казантип» цього року в Херсонській області – між селищами Залізний порт і Лазурне.

«Відповідне звернення надійшло на мою адресу», – розповів нардеп.

За словами Олександра Бригинця, жителі Херсона вважають важливою дану ініціативу, враховуючи соціально- економічну ситуацію і окупацію Криму Російською Федерацією. Як він зазначив, жителі області вже навіть домовилися про оренду землі, яка підійде для проведення фестивалю.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

«Кафе- музей «Козацька мрія» готове надати послуги з харчування, інші громадські організації послуги з розміщення та охороні», – додав Олександр Бригинець.

Як вважає сам політик, у зв’язку з окупацією Криму, жодна поважаюча себе людина туди не поїде, тим більше що практично всі авіарейси до Криму припинені. Тому, як зазначив Олександр Бригинець, очевидно, що потрібно проводити фестиваль в іншому місці.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

«На користь перенесення фестивалю говорить і те, що він і раніше був мандрівним. Тобто, змінював місце свого проведення. Так чому б «Казантипу» не одержати херсонську прописку, поки Крим не буде звільнений. Я з симпатією ставлюся до ініціативи херсонців», – написав він.

За його словами, він вже звернувся до міністра культури і губернатора Херсонської області з проханням підтримати ініціативу громадян.

Читайте також: