fbpx
Економіка

У ГПУ заговорили про ще одну справу сім’ї Януковича

 У процесі перевірки на Укрзалізниці дотримання тендерного законодавства Генеральна прокуратура України вийшла на фірму, яка пов’язана з родиною колишнього президента країни Віктора Януковича. Заява про це сьогодні, 2 квітня, прозвучала на прес-конференції від заступника начальника управління протидії корупції в сфері транспорту Олега Денеги.

 «Протягом минулого року були проведені тендери на загальну суму в 10 мільярдів гривень. Однак також було встановлено, що одному підприємству вдалося виграти тендери на суму в розмірі 7 мільярдів гривень, що становить дві третини. Ми маємо в своєму розпорядженні достовірну інформацію про те, що зазначене підприємство має безпосереднє відношення до сім’ї Віктора Януковича», – прокоментував ситуацію Олег Денега.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

 Крім цього Олег Денега підкреслив, що даним питанням займається постійно діюча міжвідомча робоча група, до якої входять співробітники Генеральної прокуратури України та контролюючих органів. У процесі роботи посадовим особам, які причетні до допуску до тендерів зазначеній фірмі, буде дана оцінка.

Читайте також: