fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

“Правий сектор” заявляє, що за вбивствами мітингувальників у Києві та загибеллю Сашка Білого стоять одні й ті ж люди

 "Правий сектор": Розстріл мітингуючих і вбивство Саші Білого скоїли одні й ті ж люди.

 Розстріл мітингуючих на Майдані і вбивство Саші Білого скоїли одні й ті ж люди. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив представник "Правого сектора" Олег Однороженко, передає УНН.

 "Поки міністр Аваков залишається на своєму посту в цьому звіті, звичайно, зазначено, що ніяких перевищень повноважень міліції. Тобто це (вбивство Олександра Музичка) – політичне вбивство, на думку самих міліціонерів, які вчинили це вбивство сталося в рамках закону", – заявив він.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 "Так, як у часи Януковича відбувалися розстріли мирних демонстрантів у рамках закону, так зараз відбуваються політичні вбивства в рамках закону. Відбуваються вони дякуючи одним  і тим же людям – підрозділу "Сокіл", який розстрілював людей на Інститутській, так і зробив політичне вбивство Олександра Музичка", – вважають в "Правому секторі".

 Також, за його словами, командував спецназівцями, які готувалися до штурму готелю "Дніпро", якийсь Асавалюк, який командував спецпідрозділом "Сокіл" 20-го числа на Інститутській.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Відзначимо, раніше народний депутат Геннадій Москаль заявив, що готовий вийти з фракції "Батьківщина" і перейти в опозицію до МВС та СБУ. Він оприлюднив частину планів "Хвиля" та "Бумеранг" – документи, які доводять, що снайперами на Інститутській були бійці підрозділу спеціальних операцій внутрішніх військ, яким керує полковник Асавалюк, і бійці підрозділу внутрішніх військ "Омега".

 Джерело: УНН

Читайте також: