fbpx
Політика

Ляшко пропонує ввести кримінальну відповідальність за розміщення держсимволів інших країн на будівлях органів влади в Україні

 Як повідомив народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко, він зареєстрував у Верховній Раді законопроект, що передбачає введення кримінальної відповідальності за розміщення державних символів інших країн на будівлях органів влади в Україні.

 За його словами, він здивований тим, що сьогодні розміщення прапорів країни-окупанта і заклики до таких дій в Україні не вважаються злочином, а влада на це ніяк не реагує.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Як вважає Олег Ляшко, дана ситуація вимагає негайного внесення змін до Кримінального кодексу, які б дозволили правоохоронцям оперативно і жорстко реагувати на незаконне розміщення на території України державних символів інших країн і більше не допускати негативних сценаріїв розвитку подій.

 «Зокрема – карати обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той же термін», – додав нардеп.

Читайте також: