fbpx
Політика

Доходи Юлії Тимошенко за 2013: 180 тисяч гривень

У травні 2014 року в Україні заплановані президентські вибори, а кандидати на пост глави держави заявляють про свої доходи, отримані за підсумками минулого, 2013 року.

 Сьогодні ряд видань, з посиланням на «Інтерфакс-Україна» повідомляють, що доходи кандидата на пост номер один в Україні, лідера Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", колишнього прем’єра-міністра Юлії Тимошенко за 2013 рік склали 180 тисяч гривень. Така сума стала відома з поданої Юлією Тимошенко до Центральної виборчої комісії декларації про доходи, яка є невід’ємною частиною пакету документів для реєстрації кандидатом у президенти України.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 180 тисяч гривень, отримані Юлією Тимошенко в 2013 році – це заробітна плата, винагороди та інші виплати. Крім того, згідно з наданими даними, у колишнього прем’єр-міністра України є квартира площею 59,4 квадратних метрів.

 Нагадаємо, що в серпні 2011 року Юлія Тимошенко була заарештована в рамках судового процесу щодо так званої «газової справи». У жовтні 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до семи років позбавлення волі, а в лютому 2014 року, після зміни влади в Україні, Верховна Рада прийняла закон, норми якого дозволили Юлії Тимошенко вийти на свободу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: