fbpx
Політика

Арсеній Яценюк “насварив” Авакова за їзду в кортежі

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні, 1 квітня, в ході спілкування з міністрами висловив надію на те, що українські чиновники не будуть порушувати свої обіцянки про відмову від кортежів. Порушив це питання глава українського уряду через поширений журналістами сюжет про перевищення швидкості кортежем глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова. Інформацію про це надало інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».
 
«Я хочу вірити в те, що це був останній сюжет, який мені довелося побачити в засобах масової інформації про кортежі українських чиновників», – прокоментував ситуацію Арсеній Яценюк у ході відкриття засідання уряду. Відзначимо, що призначені дані слова були саме Арсену Авакову.
 
Щодо самого Арсена Авакова, то перед початком засідання Кабміну він заявив, що в кортежі по київських вулицях він не «ганяв». Також він заявив і про те, що не давав вказівок про перекриття автодоріг.
 
Нагадаємо, що інформацію про кортеж Авакова поширили кореспонденти програми новин ТСН на українському телеканалі «1+1», які викрили кортеж Арсена Авакова у перевищенні швидкості.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 

Ролик про кортеж Авакова (відео):

Читайте також: