fbpx
Політика

Арсен Аваков готовий піти зі займаної посади, якщо цього вимагатиме народ

 Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сьогодні, 1 квітня, заявив, що для нього не є самоціллю керівництво відомством. За його словами, він готовий піти з займаної посади на вимогу суспільства. Таку заяву глава міністерства зробив перед засіданням уряду, передає УНІАН.

«Дуже багато людей хочуть мене вбити, дуже багато людей хочуть мене відправити у відставку або відсторонити, дуже багато людей хочуть мене дискредитувати. Така вже у мене робота. До всього цього я ставлюся цілком нормально. Я вже не один раз говорив, що моя посада міністра внутрішніх справ є не самоціллю. Насправді це важка робота. Відставка міністра МВС – це питання вибору суспільства. Якщо суспільство зробить такий вибір, то я його прийму і відійду в сторону. Це не проблема для мене», – висловив свою точку зору міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як повідомлялося раніше, журналісти телеканалу «1+1» викрили кортеж Арсена Авакова у перевищенні допустимої швидкості на дорогах столиці. За словами самого міністра, в кортежі він не їхав і вказівок про перекриття вулиць теж не давав.

Читайте також: