fbpx
Політика

Фірташ привітав об’єднання Кличка і Порошенка

Відомий український олігарх Дмитро Фірташ привітав рішення лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, який відмовився від участі у президентських виборах і підтримав кандидатуру Петра Порошенка.

 Як повідомив Дмитро Фірташ, він вітає ідею висунення єдиного кандидата від демократичних сил. На його думку, крок, на який зважився Віталій Кличко, може стати прикладом і для інших політиків. За словами Фірташа, в даний час дуже важливо швидко стабілізувати ситуацію в країні, а зробити це можна лише в тому випадку, якщо політичні сили об’єднаються і забезпечать проведення чесних і прозорих виборів.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Закликаю політиків, які братимуть участь у президентських виборах, не тільки декларувати наміри, але і зробити вибір між особистими амбіціями і необхідністю стабілізації ситуації в Україні», – зазначив Дмитро Фірташ.

 Він переконаний, що для якнайшвидшої стабілізації ситуації в країні необхідно сформувати єдиний пакет реформ, навколо якого об’єднаються всі політики і суспільство.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Тільки за таких умов можливий економічний і соціальний розвиток держави», – підсумував олігарх.

  За матеріалами: news.liga.net

Читайте також: