Арсен Аваков про найближчі плани: надати проміжний звіт в справі про масові вбивства і реформувати МВС протягом 6 місяців

Пізно ввечері в неділю, 30 березня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в соціальній мережі Facebook розповів про найближчі плани. Так, Арсен Аваков вважає, що вже в найближчий четвер спільно з Генпрокурором і главою СБУ може бути наданий проміжний звіт про розслідування справи про масові вбивства. «Покажемо і розповімо те, що не зашкодить процесу подальшого слідства. У тому числі – відкриємо інформацію і про затриманих підозрюваних. У тому числі, як зі складу правоохоронних органів, так і зі складу організованих кримінальних банд», – написав глава МВС в соціальній мережі.

 Арсен Аваков розповів і про те, що протягом найближчих двох днів завершиться службове розслідування щодо інциденту під час затримання і загибелі в Рівному Олександра Музичка (Саша Білий). «Усі матеріали і висновки будуть повністю доступні і опубліковані. Всі матеріали справи будуть також передані для вивчення Тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради на чолі з депутатом Ю. Дерев’янком», – підкреслив керівник МВС.

Related Post

 Арсен Аваков також зазначив, що, починаючи з вівторка, буде розпочато роботу Громадської Ради з реформування МВС. Очолить цю Раду правозахисник Євген Захаров. «Свою участь у процесі формування концепту нового МВС запропонували Євросоюз – спасибі послу Томбінському, США, Грузії, Польщі, Німеччині, Великобританії. Сьогодні зустрічався з послом Канади. Готові допомагати не тільки порадою, а й матеріально – що в нашому становищі секвестру бюджету – важливо», – повідомив Арсен Аваков у Facebook і при цьому підкреслив, що«ми визначили для себе вікно можливостей для реформи – тягнути не можна – всі рішення потрібно прийняти в протягом 6 місяців».

Leave a Comment