Влада Криму опублікувала список українців-персон нон-грата

У той час, коли Україна на офіційному рівні не визнає приєднання Криму до Російської Федерації, влада півострова опублікувала список осіб, перебування яких на території Криму є небажаним. У цей список потрапив ряд високопоставлених українських чиновників, повідомляє прес-служба Ради Криму.

В опублікованому списку 321 прізвище, серед яких можна побачити Олександра Турчинова – виконуючого обов’язки президента України і голову українського парламенту. Є в цьому списку і Арсеній Яценюк, який в даний момент є головою уряду України. Крім того, в список потрапили голова РНБО Андрій Парубій, а також керівники силових відомств – глава МВС Арсен Аваков і голова СБУ Валентин Наливайченко.

Related Post

У списку осіб, перебування яких на території Криму є небажаним, є лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, а також представник цієї політичної сили Ірина Фаріон. У списку вказаний і лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, а також такі відомі в Україні політики, як Олег Ляшко, Сергій Тігіпко, Ігор Мірошниченко та багато інших.

За матеріалами: news.liga.net

Leave a Comment