fbpx
Політика

Керівництво ВР ніби живе в паралельному світі – Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, Росія поступово стягує до кордону з Україною еліту сухопутних військ, а американська розвідка вже відкрито заявляє про небезпеку вторгнення на сході.

 «Одним словом – саме час, щоб зайнятися популізмом і на весь голос, з трибуни ВР боротися з фінансовою катастрофою», – сказав політик з сарказмом.

 За його словами, все це нагадує 1918 рік, коли російські війська наступали на Україну, а Грушевський активно працював над шкільним підручником з історії України. Як зазначив Віктор Балога, книги для дітей звичайно важливі, як і реформи, але зараз, на його думку, вони не до часу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Як заявив нардеп, на даний момент питання номер один – озброїти людей і проголосувати за проект постанови, який дозволить негайно провести на території України спільні навчання з НАТО. Віктор Балога переконаний, що це реально зможе утримати агресора на східних кордонах.

 «Тому що таке враження, що керівництво Верховної Ради живе в паралельному світі: коли необхідно було приймати реформаторські закони – ми перейменовували села, коли потрібно проводити мобілізацію і обороняти територію – нагнітають паніку з економічним станом в країні», – підсумував він.

Читайте також: