fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Правий сектор» буде озброюватися по всій країні

Представники «Правого сектора» – організації, що стала широко відомою після зіткнень в українській столиці між учасниками акцій протестів і правоохоронцями, будуть озброюватися по всій країні. Про це українські засоби масової інформації повідомляють з посиланням на заяву керівника обласного осередку «Правого сектору» в місті Рівне Ярослава Гранітного, зроблену ним в ефірі телеканалу 112.

 «Мені телефонують люди з усієї України, навіть ті, що були пасивні. Вони об’єднуються, організовуються в загони, будуть озброюватися, брати легальну зброю і захищати себе, свої сім’ї, міста», – заявив Ярослав Гранітний, підкресливши також наступне: «У таких людях, як Арсен Аваков, необхідності у нас немає. Суспільство здатне саме себе захистити».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 26 березня в Рівному був похований Олександр Музичко (Саша Білий), який був лідером західної осередку «Правого сектора». Згідно з офіційною версією, озвученою МВС, Олександр Музичко був убитий під час проведення правоохоронцями спецоперації. Повідомлялося, що Олександр Музичко відстрілювався і поранив співробітника міліцейського спецпідрозділу "Сокіл".

 Після смерті Саші Білого, представники «Правого сектора» заявили, що мають намір мстити керівнику українського Міністерства внутрішніх справ Арсену Авакову.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: