fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Олександра Музичка поховають у Рівному поруч з героями Майдану

Активіста «Правого сектору» Сашу Білого (справжнє ім’я – Олександр Музичко) сьогодні, 26 березня, поховають на кладовищі «Молодіжне» в Рівному. Могила Музичка буде розташована недалеко від могил героїв Небесної сотні Майдану. Про це повідомляє інформаційний портал «ЧаРівне», посилаючись на голову рівненської обласної організації УНА Ярослава Гранітного.

 Як розповів Ярослав Гранітний, до 12:00 з Сашком Білим прощалися всі ті, хто приїхав на його похорон. Серед тих, хто приїхав попрощатися з активістом «Правого сектору», виявилися представники організації з усіх куточків України.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Як повідомлялося раніше, 8 березня Генеральна прокуратура щодо Олександра Музичка порушила кримінальну справу. Музичко звинувачували у злісному хуліганстві й опорі співробітникам правоохоронних органів. 9 березня активісту «Правого сектора» оголосили підозру, а через кілька днів його оголосили в розшук.

 Убили Олександра Музичка в ніч з 24 на 25 березня. Під час перестрілки співробітників ГУБОЗ та «Сокола» Сашко Білий був поранений. Прибувши на місце події лікарі констатували його смерть.

Читайте також: