fbpx
Політика

Комуністи не вважають Росію агресором – Геращенко

 Як повідомила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, засідання парламентського комітету з євроінтеграції сьогодні, 26 березня, було «гарячим». За її словами, найбільші дебати були навколо законопроектів про повернення до євроатлантичної інтеграції, постанови про доручення Кабінету міністрів України почати роботу з вимогою виключити Російську Федерацію з міжнародних організацій як країну – агресора і про вихід України з СНД.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як зазначила Ірина Геращенко, Україна все ще має щорічно виплачувати внесок в СНД в розмірі двох мільйонів доларів.

 Ірина Геращенко сказала, що комітет вимагає, щоб парламент розглянув ці питання як першочергові. При цьому вона звернула увагу на те, що всі члени комітету підтримали дане рішення, за винятком представників Партії регіонів і КПУ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Більш того, як написала Ірина Геращенко у себе в Facebook, комуністи кажуть, що з боку Росії ніякої агресії немає, тому що, якби вона хотіла продемонструвати агресію, то її армія за три години дійшла і долетіла б до Києва.

Читайте також: