fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У МВС підтвердили вбивство Олександра Музичка

 На тілі Саші Білого виявлено кілька вогнепальних поранень – МВС.

 На тілі Олександра Музичка (Саші Білого) виявлено кілька вогнепальних поранень, труп направлено на експертизу. Про це УНН повідомили в УМВС Рівненської області.

Як зазначили правоохоронці, інформація про скоєння злочину надійшла від відвідувачів кафе "Джерельце" в с. Бармаки Рівненського району, тобто там, де жив О. Музичко.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

"До міліції надійшов виклик про те, що в кафе відбувається бійка. На місце події виїхали правоохоронці і виявили О. Музичка з вогнепальними пораненнями. Викликані на місце події медики "швидкої" констатували смерть.

Експерти-криміналісти, які працювали на місці події, виявили кілька вогнепальних поранень. Одне з них в ногу, інші в тулуб. Труп О. Музичка направлено в морг на судмедекспертизу.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Огляд місця події завершений, ймовірні свідки опитані. Всі речові докази так само доставлені на експертизу", – зазначили в рівненській міліції.

Як повідомляв УНН, народний депутат України Олесь Доній повідомив, що сьогодні в Рівному вбили Олександра Музичка, на прізвисько "Саша Білий". Про це нардеп написав у соцмережі facebook.

Джерело: УНН

Читайте також: