fbpx
Політика

«Правий сектор» вимагає відставки Авакова та арешту командира «Сокола»

У зв’язку з вбивством Олександра Музичко (Саші Білог ) громадський рух «Правий сектор» вимагає відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та арешту командира спецпідрозділу «Сокіл». Про це на прес-конференції в Києві повідомив лідер руху «Правий сектор» Дмитро Ярош.

 «Ми вимагаємо термінової відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, арешту командира спецпідрозділу УБОЗ «Сокіл» та арешту тих, хто винен у вбивстві (Олександра Музичко ). Це наша позиція», – заявив Дмитро Ярош.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також лідер «Правого сектору» висловив упевненість в тому, що ФСБ Росії намагається дестабілізувати ситуацію в Україні. Але детальніше зупинятися на цьому питанні Дмитро Ярош не став. Замість цього він розвернувся і покинув зал, не давши можливості журналістам поставити уточнюючі питання.

 Нагадаємо, сьогодні стало відомо про смерть координатора громадського руху «Правий сектор» в Західній Україні Олександра Музичка на прізвисько Саша Білий. Як повідомили в МВС, Саша Білий загинув від вогнепальних поранень під час проведення спецоперації зі знешкодження його збройного угруповання на території Рівненської області.

Читайте також: