fbpx
Політика

Міжпарламентська група дружби Україна-РФ не давала Ківалову повноважень для переговорів зі спікером Держдуми – Геращенко

 Як розповіла народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, вона прочитала про те, що депутат Партії регіонів Сергій Ківалов в минулу суботу, 22 березня, обговорював зі спікером російського парламенту Сергієм Наришкіним питання «дружби» від особи міжпарламентської групи дружби Україна – Росія.

«Що це за самодіяльність», – написала депутат на своїй сторінці в Facebook, коментуючи переговори Ківалова з Наришкіним.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За її словами, йому ніхто не давав повноважень говорити з тими, хто голосував за війну в Україні, і кого слід було б взагалі позбавити права на в’їзд в Україну.

«Група не збиралася, ніяких повноважень Ківалову ми не давали», – наголосила Ірина Геращенко.

Як зізналася депутат, їй вже набридли сепаратисти і колабораціоністи у Верховній Раді і тому завтра, 25 березня, вона має намір підняти в парламенті питання про відповідальність Сергія Ківалова за його самодіяльність.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Ірина Геращенко заявила, що в Держдумі країни-агресора Ківалов представляв тільки свою продажну шкуру, а не групу дружби.

«Тим більше, що дружби ніякої немає, а групу завтра ж запропоную розформувати. Я особисто з неї вийшла», – підсумувала Ірина Геращенко.

Читайте також: