fbpx
Футбол

Тимчук: Війська РФ можуть до 25 березня очистити Крим від української армії

Військовослужбовці з Російської Федерації отримали команду до 25 березня 2014 року очистити територію кримського півострова від української армії. Таку інформацію на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив Дмитро Тимчук, голова центру військово-політичних досліджень.

 «За оперативною інформацією від групи "Інформаційний Опір", російські окупаційні війська на території Криму отримали з Москви команду "очистити" до 25 березня півострів від осередків опору українських військ», – стверджує Дмитро Тимчук.

 Крім того, зазначив Дмитро Тимчук, у Сімферополі за участю представників російських спецслужб формуються групи, які планується відправляти в міста східних регіонів України. Мета таких дій – дестабілізація ситуації.

 За деякими даними, основний контингент таких спецгруп складають колишні працівники МВС України в Криму, які перейшли на бік Росії.

 За інформацією Тимчука, російські військовослужбовці зайняли центр інформаційно-психологічних операцій ВМС України, що в Севастополі.

 «За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", в Севастополі захоплений центр інформаційно-психологічних операцій ВМС України», – заявив Тимчук.

Читайте також: