fbpx
Окупація Криму

Запасів продовольства у моряків в Донузлаві залишилося на 10 діб, – командувач ВМС України

Запасів продовольства на заблокованих українських військових кораблях в озері Донузлав вистачить приблизно на 10 діб. Таку інформацію повідомив контр-адмірал Сергій Гайдук, командувач ВМС Збройних Сил України. Слова Сергія Гайдука передає агентство «ЛІГАБізнесІнформ».

 Сергій Гайдук розповів, що в даний момент на території Криму заблоковано 30 % боєздатного українського флоту. Командувач ВМС Збройних Сил України підкреслив, що в українському флоті 50 % боєздатних кораблів.

 «З цієї половини 30 % заблоковані в Криму, а інші кораблі знаходяться поза берегами півострова», – заявив командувач ВСМ України.

 Втім, командувач ВМС України так і не прокоментував, які заходи збирається вжити в Києві після того, як у моряків в Донузлаві закінчаться запаси продовольства.

 Раніше повідомлялося, що глава кримського центру міністерства оборони України Владислав Селезньов прокоментував ситуацію в озері Донузлав. За його словами, вранці на всіх кораблях у кримському озері Донузлав «традиційно підняли українські прапори».

Читайте також: