fbpx
Політика

Українські військовослужбовці, що перейшли на бік Росії, повинні бути заарештовані, – Олександр Бригинець

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець вважає зрадниками тих військовослужбовців України, які перейшли на бік Російської Федерації та самопроголошеного уряду Криму. Згідно з його думкою, ці особи повинні бути оголошені в розшук і арештовані при першій же можливості. Про це 22 березня 2014 року повідомляють ЗМІ.

 «У Криму в українських військових підрозділах служило до 40 відсотків вихідців з самого Криму, де знаходяться їх батьки, житло… Тому так дивно поводиться частина військових. Тепер вони, вивчені за наші гроші, будуть вбивати нас, якщо війна перейде в гарячу стадію. Що б там не казали – вони зрадники, вони порушили присягу. Вони перейшли на ворожу сторону. Як би не складалася ситуація, їх необхідно оголосити в розшук і арештувати при першій же можливості, як і інших чиновників так званого Кримського федерального округу, які присягалися на службу українській державі», – написав Олександр Бригинець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нардеп додав, що розуміє, що «ці люди просто конформісти і їх колаборанство носить побутовий і економічний, а не політичний характер. Але поліцаї у війну теж просто хотіли краще жити… Мені шкода цих людей, але вони повинні відповісти за свої дії за законом». Згідно з його думкою, всі ті, хто пройшов випробування і не зрадив країну, повинні бути винагороджені нагородами, званнями і т.д.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, раніше начальник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомляв, що 36-та бригада України у Перевальному здає зброю і припиняє опір. Згідно з його словами, далі вони або приймуть присягу на вірність Російської Федерації, або напишуть рапорти про звільнення з армії або ж будуть евакуйовані на материкову частину України.

Читайте також: