fbpx
Спорт

Міхаель Шумахер за час перебування в комі втратив 20 кг ваги

За даними західних засобів масової інформації, легендарний німецький автогонщик Міхаель Шумахер за час перебування в стані штучної коми, в яку його ввели медики після падіння на гірськолижному схилі у французьких Альпах, на курорті Мерібель, втратив 25 відсотків своєї ваги. До сьогоднішнього дня вага пілота "Формули- 1 " впала до 55 кг.

 "В принципі, втрата ваги пацієнтами в стані коми – нормальне явище, проте 20 кг для людей із звичайною вагою – це багато, – прокоментував це повідомлення доктор Курт Дим з клініки в Карлсбаді. – Це може говорити про те, що його м’язи деградують через непорушність".

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Раніше рідні та близькі знаменитого автогонщика повідомили, що в його стані здоров’я лікарі відзначають певні поліпшення, вони навіть висловили надію на те, що Міхаель Шумахер незабаром вийде з коми. Нагадаємо, незадовго до Нового року Шумахер, катаючись на лижах на французькому курорті, при падінні отримав важку черепно-мозкову травму і потрапив до лікарні.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Він вже переніс дві операції і більше двох місяців перебуває в стані штучної коми. За повідомленнями ЗМІ, з цього стану його почали виводити в кінці січня.

Читайте також: