fbpx
Шоу-бізнес

Кім Кардашьян шокувала власна дупа

Проаналізувавши свої фотографії після пологів, американська зірка Кім Кардашьян прийшла в жах від свого вигляду. Спереду знаменитість все влаштовує. Але побачивши на знімках свою п’яту точку – Кім Кардашьян вирішила негайно сісти на дієту. Про це вона повідомила читачам свого блогу в Instagram.

 «Я помітила, що ззаду я набрала трохи зайвої ваги, коли розглядала свої фото. Тому я вирішила знову сісти на дієту Аткінса. Буду стежити за собою», – написала Кім Кардашьян.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Варто відзначити, що дієта Аткінса – одна з улюблених дієт багатьох знаменитостей. Завдяки саме їй Кім Кардашьян свого часу вдалося помітно схуднути. Такого ж результату зірка мріє добитися і зараз. Чи вийде це в неї – покаже час.

 Суть дієти Аткінса полягає в обмеженні споживання вуглеводів. Ця дієта є двофазною – у перший період (14 днів) необхідно відмовитися від споживання всіх вуглеводів. Категорично заборонено їсти фрукти, хліб, зернові, крохмальні овочі, солодощі. Після першої фази починається друга – підтримуюча. У цей період вже можна потроху вводити вуглеводи. Кожен, хто сидить на дієті Аткінса, в цей період повинен самостійно знайти максимальний рівень споживання вуглеводів, при якому вага залишається стабільною або продовжує падати.

Читайте також: