fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

А. Аваков прокоментував результати обшуків у місцях проживання Е. Ставицького

А. Аваков в Fb про результати обшуку у Е. Ставицького: я очманів від такої інформації.

Арсен Аваков на своїй сторінці в facebook прокоментував результати обшуків в приміщеннях екс-міністра Едуарда Ставицького і зазначив, що очманів від такої інформації. Однак, він зазначив, що говорить це як людина, а не як міністр, передає УНН.

 "Скажу, як людина, а не як міністр. Отримавши доповідь за результатами з ранку, я дещо очманів від такої інформації. Це ж скільки треба було красти, що б таку "дрібницю" залишити вдома на кишенькові витрати! Звичайно, існує презумпція невинності і знайдуться ті, хто скаже – а що такого? звичайні, мовляв кишенькові накопичення на чорний день.. Саме тому ведеться слідство і підозрюваний зможе,  все нормально довести – коли все нажито "непосильною чесною працею"…", – написав А. Аваков.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Однак він додав, що "позиція Генпрокуратури і МВС інша. У такого роду резонансних справах важлива публічність. Важливо захистити слідство від будь-якого тиску. Важливо вести слідство компетентно і чітко. Тому викладаю інформацію, що б ні у кого не було спокуси "зам’яти для ясності".

 Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що 42 кілограми золота, 4,8 мільйона доларів готівкою, мішечки з каменями, схожими на діаманти, 16 дорогих годинників – такі результати обшуків у місцях проживання екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: